Privacy

Welcom bij Incontrol T&A

23 oktober 2018Bewerken

Voor dat je verder gaat wil ik je graag vertellen dat we in het kader van de privacy minimaal gegevens bijhouden. We zullen dan ook niet anders dan  registreren en bijhouden dan dat wordt gevraagd uit de wetgeving. Spam kan worden geanalyseerd Alle data wordt versleuteld door middel van meervoudige encryptie. Data word buiten het bereik van internet versleuteld opgeslagen. Er word in alle privé gevoelige  correspondentie via speciale virtuele tunnels gecorrespondeerd. Daarnaast worden gegevens naar goed gebruik neutraal verwerkt. Dit betekend dat er geen referentie naar geslacht, voor-, achternaam, familie banden etc. word verwezen Deze zogeheten active encryptie methode zorgt voor de meest optimale manier van persoon gegeven verwerking en identiteit bescherming.


Reacties
Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren.
Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar service. De privacybeleidspagina kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

We streven er naar om Blockchain technologie te bevorderen en in te zetten bij het verwerken van DATA.

‘De site voor natuurlijke verandering en groei’